Friday, 26 October 2012

Rasa Nak Nangis..

Assalamualaikum..

Aku rasa nak nangis sebab tak dapat nak tunaikan permintaan dia orang. Sekarang dia orang mesti tertunggu baju tu sampaikan dan tak sabar nak tengok aku jadi postmen hantar baju dari rumah ke rumah dia orang. Sumpah ! aku ingin tepati janji dan tak ingin nak kecewakan korang. Tapi pada masa yang sama aku terpaksa akur dengan arahan mak aku, Mak aku tak izinkan aku pergi ke Kuching hari niehh.. Sorry Guys.. aku mintak maaf sangat. Aku pun tak tahu apa sebab yang boleh menyebabkan mak aku tak suruh aku pergi. Maybe semalam aku pergi dengan kawan aku merupakan hari pertama dan hari terakhir aku pergi Serian dengan korang sebab aku pergi dengan kakak-kakak aku pun mak aku tak bagi. Sekarang, memang tengah aku berkecil hati. Ataupun bagi dia orang aku tak layak nak berkecil hati. Dan ini juga sebabnya bila aku dah besar aku taknak balik kampung lagi ni dahhh. Aku benci kampung niehh.. Orangnya suka kutuk orang !

Kalau tak izinkan aku pergi Kuching takpa la. yang penting nya dan niat aku memang nak ke serian then aku nak ambik baju jerr.. tu lahh, mungkin mak aku rasa dia lebih faham aku. then, kerja aku terbengkalai macam niehh jer.. sampai hatinya makkk.. malam tadi aku dah berangan-angan baj tu dah sampai kat tangan aku then kerja kita orang selesai. Ini tidak, makin bertambah-tambah masalah aku dibuatnya. hmm, aku memang takde mood sekarang. Aku memang sedih. Uhhh, nape dia orang tak pernah faham aku. Aku bukan tak pernah cakap kat dia orang yang aku nak p ambik baju hari ni. tapi tu lahhh.. aku ni apa jer yang ada... maybe kalau aku mati pun dia orang bukan nya kisah sangat. huh.. kesiannya hidup aku :( mybe lepas nieh aku kena jadi seorang yang selfish.

to my friends, aku mintak maaf sangat sebab aku punahkan harapan korang yang nak pakai baju kelas tuhhh. i'm so sorry, kali nie memang aku berdosa lah. huhu


From Queen Of  Heart..
-eiydah khalidah-

3 comments: