Friday, 16 November 2012

Long Time No See

Assalamualaikum :)

Hye Readers ! Long time no see. Agaknya korang tengah buat apa lah sekarang nie erk? Alhamdulillah aku sekarang masih lagi diberi peluang untuk menghirup  udara yang segar. Haaa, ramai yang tertanya-tanya kenapa aku lama dah update. Ehh ? Ada ker? *perasan much
Facebook pun kadang-kadang jer on kan sebab malas. Aku bukan busy manapun cuma biasalah masa cuti nie kan ramai ahli keluarga yang datang. Sekarang nie pun tengah bergotong-rotong untuk keduri kahwin cousin untuk esok.

Minggu lepas pun aku pergi kenduri cousin aku nieh. Tapi kenduri nie dar sebelah pihak perempuan..
Nie jer evidence yang aku bawak. Alahhh, macam kat mahkamah dah niii..

* Tadaaaa~

Bukan tu jer, aku pun dah mula taubat dan telinga ni banyak yang berbisik supaya belajar sebab aku mangsa SPM tahun dpan. huh..
Word SPM tu jer dah buat aku gabra. nervouse plus plus..
Semoga tahun ni lambat lah yea.. haha
Minggu depan ada family trip pergi ke Miri. Actually, plan orang tua ni biasanya berubah-berubah. So, tak hairanlah kalau pergi ke Miri tapi boleh sampai Bintulu jer. Ehh, CONTOH sahaja. hihi

Thats all for today. till then,


From Queen Of Heart..
-eiyydah khalidah-

Tuesday, 13 November 2012

" Segmen Gambar Aku Di Vektor? " .

 Assalamualaikum w.b.t :)

Hye Readers ! Today aku join segmen Gambar aku di vektor ? Asalnya aku tengok word 'VEKTOR' nieh. Akupun start fikir, binatang apa dinamakan vektor. so.. aku jadi curious lah pulak.... Jadinya, bila dah tahu apa gambar di Vektor tuhh. Aku nak usha and join segmen nieh. Aku pun teringin jgak nak muka aku nieh di vektorkan. hahaha. mesti luc and lawwakksss kan?


http://1.bp.blogspot.com/-cyVXNnBg5Vs/UJzsthzVhLI/AAAAAAAAFF4/gVTW58cFrEs/s320/Untitled-1.png 


Tag...



From Queen Of Heart...
-eiydah khalidah-

'Segmen Up Kan Follower & Tambah Kenalan

Assalamualaikum w.b.t :)

Hye Readers yang comey lotey ! Walaupun cuti ni aku busy sangat  tapi aku tetap ambik peluang yang sekejap nieh nak join segmen nieh. Aku nak jgak tambahkan follower aku nieh . Al - Maklumlah, aku ni masih baru lagi dunia pembelogkan niehhhh. hahaha. 

Korang joinlah sekali k ? SELAMAT BERSEGMEN !




 nie follower aku :)



Oteyyy! siap !

From Queen Of Heart..
-eiydah khalidah-