Wednesday, 7 November 2012

Segmen : Follow Sampai Pening

Assalamualaikum w.b.t :)
Aku boring so, aku jalan-jalan then aku jumpa segmen nihh. Jadi, aku nak join lahh..
korang join sekali lah okey !


1.Banner
 

 2. Follower 


Okey, thats all :)

From Queen Of Heart..
-eiydah khalidah-


11 comments:

  1. Singgah sini..terima kasih sebab sudi join segmen..saya dah masukkan link awak dalam senarai peserta.jemput jenguk peserta lain juga ye.selamat berkenalan dan happy blogging. ^__^

    Minta tolong buangkan word verification ye. Tutorial ada di sini :
    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/tutorial-cara-setting-comment-box-dan.html


    Terima Kasih ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey, thanks for the tutorial. actually, i'm very new in blogger's world :)

      Delete
  2. dr segmen sm..singgah nnti..

    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  3. done follow #17..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  4. http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segment yang sama and dah follow blog ni

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete
  7. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete